Het Bestuur

Janine Hofsommer

Janine Hofsommer

Voorzitter

Ik ben Janine Hofsommer. Ik ben al 20 jaar lid van LR en PC De Malsnaruiters. Sinds eind 2021 ben ik verkozen als voorzitter van onze vereniging. Ik begon op  6- jarige leeftijd met ponyrijden op de manege. Daarnaast mocht ik bij mijn buurmeisjes alles leren over het verzorgen en het mesten. Na een tijdje kwam mijn eerste eigen pony: Jeroentje. Toen ben ik lid geworden van LR en PC De Malsnaruiters en nooit meer weggegaan!

Mijn doelen voor onze vereniging zijn om de gezellige en leuke sfeer te behouden. Daarnaast leuke activiteiten en wedstrijden te organiseren en om een gezonde vereniging te blijven.

Marjolein Hakkert

Marjolein Hakkert

Secretaris

Mijn naam is Marjolein Hakkert, ik woon in Enspijk, ben 49 jaar oud en ik ben al heel mijn leven fan van pony’s en paarden. Samen met mijn lieve paard Safire ben ik nu zo’n drie jaar lid bij De Malsnaruiters.

We houden van struinen in het bos, strandritten, springen en crossen en deze vereniging biedt dat allemaal.

Safire en ik ambiëren geen wedstrijden maar toch is het fijn om met instructie aan doelen te werken en jezelf en je paard te blijven verbeteren.

Maar ons hoofddoel blijft om lekker te ontspannen en het hoofd leeg te maken na een drukke werkdag. Hoe gezellig is het, om dat samen te kunnen doen met andere paardenliefhebbers!

Daar wil ik in het bestuur van De Malsnaruiters graag mijn steentje aan bijdragen. Een fijne plek met leuke en leerzame activiteiten waar iedereen zijn/haar passie voor pony’s/paarden kan delen!

Muriel Bosker

Muriel Bosker

Penningmeester

Hi! Ik ben Muriel Bosker, 36 jaar en woon met mijn man, hond en 2 katten in Buren. Ik ben sinds ik in de Betuwe komen wonen in 2019 lid van De Malsnaruiters. Sinds november 2021 ben ik penningmeester bij de vereniging. Ik ben werkzaam bij de Rabobank en heb daarmee affiniteit met cijfertjes. Mijn doel als penningmeester is dan ook de club financieel gezond houden!

Ik rijd paard sinds mijn 8e. Met mijn, inmiddels overleden, merrie was ik M2 dressuur geklasseerd toen zij een blessure kreeg. Ik heb vorig jaar een knap Gelders hengstveulen gekocht die nu zijn best doet om goed uit te groeien.

Ik hoop daarmee straks weer lekker fanatiek de wedstrijden in te kunnen!

Groetjes!

Jacqueline van Meeteren

Jacqueline van Meeteren

Algemeen Bestuurslid

Ik ben Jacqueline van Meeteren. Ik heb jaren geleden al een bestuursfunctie binnen De Malsnaruiters vervuld. Door een verhuizing ben ik een aantal jaren geen lid geweest van de vereniging, maar toen we weer terug kwamen in de buurt van Buurmalsen ben ik meteen weer lid geworden. Ik ben samen met mijn man Rijdend Lid en vanaf mei 2023 ben ik weer toegetreden tot het bestuur als Algemeen Bestuurslid.

Ik rijd al vanaf mijn 4e jaar paard, mijn moeder had toen het geluk om de hoofdprijs in een plaatselijke loterij te winnen en we hadden in ene een Shetland pony in de tuin staan. Hier is het toen allemaal mee begonnen. In mijn jeugd heb ik veel aan dressuur-, spring- en viertalwedstrijden meegedaan, maar na mijn 20e ben ik voornamelijk recreatief gaan rijden. Het leuke is dat mijn man in 2000 ook begonnen is met paardrijden en we doen dit nu veelal samen, ieder op ons eigen paard.

De Malsnaruiters is een gezellige en veelzijdige vereniging, iedereen is hier welkom, welke discipline je ook beoefent het kan en mag allemaal binnen de vereniging, dit is ook het leuke aan de vereniging vind ik persoonlijk.

Mijn doel is om de veelzijdigheid en de gezelligheid voort te zetten en we hopen ook dit jaar weer een hoop mooie activiteiten en wedstrijden te mogen gaan organiseren.

Anne Barbara Mensen - Kosterman

Anne Barbara Mensen - Kosterman

Aspirant Bestuurslid

Hoi ik ben Anne Barbara, 31 jaar oud. Docent Paraveterinair op Yuverta MBO Den Bosch. Vanaf mijn 3e al op een pony te vinden en toen ik 7 was kregen we onze eigen pony; Fjord Orvar. Al snel wilde ik wedstrijden gaan rijden en kwam ook sportpony Hiver op mijn pad. En uiteindelijk met hem, mijn moeders paard Nearco en Friese merrie Tooske Z2 gereden.

Naast dressuur maak je me ook blij met een marathon (zowel zelf rijden als groomen bij m’n vader) en ben ik zeker niet bang van een sprongetje. Na onze verhuizing in 2018 naar de Langstraat in Tricht heb ik onze eigen gefokte merrie Killer Queen (v. Fashion Hill) zadelmak gemaakt. En ben ik lid geworden van De Malsnaruiters, geen onbekende vereniging, want hier had vroeger al heel veel wedstrijd gereden en als (toenmalig) Kameraadje was ik ook welkom bij alle activiteiten die De Malsnaruiters organiseerden.

Mijn wedstrijdpotentie staat momenteel met 2 kleine kinderen op een laag pitje, maar is er zeker nog wel!

Inmiddels zijn onze dochter Kate Lynne (4 jaar) en zoon Thomas (1,5 jaar) niet bang voor een ritje op mini shetlander Teddy van ’t Bergje (5 jaar). En mag ik dit jaar voor het eerst zelf de wedstrijden af met Kate Lynne… Bloed stroomt toch waar het niet gaan kan!

Naast aspirant bestuurslid ben ik ook instructrice van de Kabouterles op zaterdagochtend en KNHS jury. Ook maak ik me hard voor de jongere ponyruiters (met wedstrijdpotentie) door als hoofdorganisator vanuit De Malsnaruiters aan de slag te gaan met de Betuwse Bixie Bokaal! Deze wedstrijdreeks speciaal voor de Bixiekids (4-13 jaar) organiseren we samen met de Lekzoomruiters uit Culemborg!

Wat ik wil bereiken binnen/met het bestuur;: kijken naar de toekomst van De Malsnaruiters & onze ponyruiters en daar gezamenlijk mooie plannen voor maken en uitvoeren!

Adres

Groeneweg 38

Buurmalsen

email

secretariaat@malsnaruiters.nl

Bakregels

Bakregels

Volg ons